Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu yeni yönetimini belirledi

alt

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde “Seçim” gündemiyle toplanarak yeni yönetimini belirledi. Buna göre; PASOK Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman Başkan seçilirken, Yardımcılığına İskeçe’den PASOK İskeçe Milletvekili Çetin Mandacı, Gümülcine’den Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı  ve Meriç (Evros) bölgesinden de Bekir Mustafaoğlu, Genel Sekreterliğe ise Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan seçildiler.

 

Seçim sonrası bir konuşma yapan Ahmet Hacıosman, “değerli arkadaşlar, bana gösterdiğiniz güvenden ötürü herkese teşekkür ediyorum. Son dönemlere Batı Trakya Azınlığı içerisinde devam eden kavgaların artık son bulmasını arzu ediyorum. Ama kavgayı devam ettirmek isteyenlere karşı da çok acımasız olacağımı belirtmek istiyorum. Geçmişte olduğu gibi benim yönetimim dönemimde de Azınlığımızın sorunlarını ciddi bir şekilde ele alacağımızı belirtmek istiyorum. Sayın Galip Galip’in de dediği gibi en azından ayda bir defa toplanmak iyi ve yararlı olacaktır. Azınlığımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Kaynak: Birlik Gazetesi

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi olarak yeni yönetimi kutlar, görevlerini  ve sorumluluklarını en iyi bir şekilde yerine getireceklerinden emin olduğumuzu bildiririz.Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

BTTDD Bursa Şubesi Yönetimi


 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …