MUDANYA ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

BTTDD Bursa Şubesi olarak hemşehrilerimizin yararına olabilecek iş birliği yaptığımız kurumları güncelleyerek arttırmaya devam ediyoruz.

Protokol anlaşmasında kurumları temsilen derneğimiz adına Başkanımız Hasan Karaömer, Mudanya Üniversitesi adına Üniversite Genel Sekreter Yrd. Barış Hasan arasında imzalanan protokol gereğince; Yabancı uyruklu öğrenci statüsünde olan Yunanistan Vatandaşı veya Mavi Kartlı öğrencilere özel %20 indirim imkanı sağlanmıştır.

Görüşmelerimiz ve ziyaretimiz sırasında bizi ağırlamak için Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl,Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Mollasalih bulundu.Mütevelli Heyeti Başkanı Bingöl Batı Trakya halkının yanında olduklarını belirterek ilerleyen süreçlerde de Üniversitemiz ile BTTDD Bursa Şubesinin ortak çalışmaların olmasını istediğini bildirdi.

İmzaların ardında Başkanımız Hasan Karaömer protokol anlaşmalarının devam edeceğini bildirerek hemşehrilerimiz adına yararlı olması dileklerini iletti ,Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl’e Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Mollasalih’e, Üniversite Genel Sekreter Yrd. Barış Hasan’a sürecin ve görüşmelerin en başından beri olumlu ve pozitif yaklaşımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN’ İ MİSAFİR ETTİK

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve Beraberindeki heyeti Bursa ziyaretleri kapsam…