DEPREMZEDELER İLE İFTAR BULUŞMASI

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ( BTTDD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, geçen hafta Hatay’da düzenlediği iftar etkinliği sonrası yaşanan felakette en çok zarar gören bölgelerden biri olan Malatya İli Yeşilyurt ilçesinde İftar ve Sahur sofrasını açtı.

Mübarek Ramazan Ayı başlangıcında Hatay’ da BTTDD Bursa Şubesi adına kurulan iftar sofrası sonrasında hemşehrilerinden çok fazla şekilde destek gördüklerini belirten BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Karaömer ‘ BTTDD Bursa Şubesi adına Hatay’ da düzenlediğimiz iftar programı sonrası Bursa, Batı Trakya ve Yurtdışında yaşayan tüm hemşehrilerimizden çok fazla destek aldık. Alınan destekler ve talepler ile hemşehrilerimizin bağışları öyle bir boyuta ulaştı ki tekrardan deprem bölgesinde hemşehrilerimiz adına iftar ve sahur programı düzenleyebilmenin mutluluğuna eriştik

Batı Trakya Türkleri’ nin Anavatandaki depremzedelerimize destek olma duygularına aracılık ettiğimiz için çok gururluyuz. Batı Trakyamızdan geçen hafta Hatay a, bu hafta Malatya’ya ve Gaziantep’e, önümüzdeki hafta ise Kahramanmaraş’ a selam iletmenin değeri hiç bişeye değişilemez. Batı Trakya insanının iyiliğini, ferasetini, yardım severliğini ve Anavatanına olan sevgisini buralarda gösterdiğimiz için son derece mutluyuz.Ayrıca depremzede kardeşlerimize destek olmak isteyen hemşehrilerimizin sadece bizleri aracı kılması, ben ve BTTDD Bursa Şubesi YK üyelerimize paha biçilemez bir gurur kaynağı olmuştur’ dedi.

BTTDD Bursa Şubesi üyeleri adına Malatya Yeşilyurt ya düzenlenen İftar ve Sahur programına BTTDD Bursa Şubesini temsilen Başkan Hasan Karaömer ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Aziz Azizoğlu,Zekeria Osman ve Rıdvan Memet ile Yıldırım belediye başkan yardımcısı Hüsamettin Kaplan katılmıştır.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN’ İ MİSAFİR ETTİK

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve Beraberindeki heyeti Bursa ziyaretleri kapsam…