BAKANIMIZI YAHYABEYLİ VE DOMRUKÖY’ DE MİSAFİR ETTİK

T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu‘nun Batı Trakya ziyareti kapsamında Yahyabeyli ve Domruköy halkı tarafından organize edilen Teravih ve Sahur programlarına eşlik ettik.

Ziyaretler kapsamında Bakan Kasapoğlu’ na TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Akparti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Atina Büyükelçimiz Burak Özügergin, Gümülcne Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, BTTDD Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif ile birlikte Batı Trakya’ da bulunan kurum ve kuruluşlarımızın başkanları eşlik etti.

Ziyaretler esnasında hemşehrilerimiz ile dertleşen Bakan Mehmet Kasapoğlu, Batı Trakya’ da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken bölge halkının sorunlarını yerinde inceleyerek kendisine iletilen talepleri de dinleme fırsatı buldu.

Batı Trakya gezisi boyunca Bakanımıza eşlik eden BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif; ‘bu yıl mübarek Ramazan ayında 3. kez Batı Trakyamızda Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli temsilcilerini ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bu yılki Ramazan ayı ziyaretleri, Anavatanımızın Batı Trakya Türk Toplumu’na verdiği desteği görmemiz açısından son derece açıklayıcı olmuştur. Bizler BTTDD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak küçük hesaplar peşinde koşmak yerine Batı Trakyamıza fayda sağlamak ile meşgul olmaya devam edeceğiz ‘ dedi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN’ İ MİSAFİR ETTİK

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve Beraberindeki heyeti Bursa ziyaretleri kapsam…