GENÇLERİMİZDEN ÇERVİM İÇİ TOPLANTI

deb gençlik ile toplantı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Gençlik Kolları ve Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Gençlik Kolları online toplantıda buluştu.

Gerçekleşen toplantıda pandemi sürecinin zorlukları, yaşamlarımızda karşılaştığımız değişiklikler ve Batı Trakya Türk Azınlığının çeşitli alanlarda yaşadığı sorunlar tartışıldı.

DEB Partisi Yönetimi ile BTTDD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu arasında bugüne kadar son derece başarılı bir şekilde devam eden işbirliğinin geliştirilerek, her iki kurumun Gençlik Kolları düzeyinde de arttırılarak genişletilmesi yönünde ortak kararın alındığı toplantı karşılıklı görüş alışverişleri ile devam etti.

İki gençlik kollarının da olumlu yaklaşımlarıyla yapılması planlanan çeşitli projelerin temelleri atıldı. Her ne kadar yüz yüze görüşemediğimiz buruk bir toplantı olsa da pandemi sürecinin sonunda güzel ortaklıklar ve arkadaşlıklar kurulacağından emin olduk.

Aramızda kilometrelerce mesafe olsa da komşularımız, eski sınıf arkadaşlarımız, uzaktan tanıdıklarımız ve yeni tanışmış olduğumuz hemşehrilerimizle içten ve samimi bir dayanışma içerisinde olacağımızı bilmek hepimizi mutlu etti.

Böyle güzel ortaklıkların daim olması en büyük temennimizdir.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

KOZLUKEBİR BELEDİYE BAŞKANI ERDEM HÜSEYİN’ İ MİSAFİR ETTİK

Kozlukebir Belediye Başkanı Erdem Hüseyin ve Beraberindeki heyeti Bursa ziyaretleri kapsam…