BTTDD BURSA ŞUBESİ’NDEN ABDAL MURAT MAHALLESİ’NE ZİYARET

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve şube yöneticileri, Osmangazi İlçesi Abdal Murat Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerini ziyaret etti.

A.V.P. Cihanspor Lokali’nde gerçekleşen ilk buluşmada, genellikle İskeçe balkan bölgesinden göç ederek mahalleye yerleşen üyeler ile bir araya gelen Başkan Dr. Ali Eminlatif, dernek üyelerine Batı Trakya ve BTTDD Bursa Şubesi’nin hizmetleri ilgili son gelişmeleri aktararak üyelerin yaşadığı sorunlar ve bunların çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Samimi sohbet havasında gerçekleşen buluşmada mahalle sakini üyeler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek BTTDD Bursa Şubesi yönetimine duyarlılıkları için ayrıca teşekkür ettiler.

Daha sonra Batı Trakya Avcılar Ve Atıcılar Derneği Lokali’ nde bulunan hemşerileri ile gecenin ikinci buluşmasını gerçekleştiren şube yönetimi, şube üyeleri ile Batı Trakya’ nın güncel sorunları hakkında sohbet ederek Abdal Murat Mahallesi ziyaretlerini tamamladı.

ÜYE KİMLİK KARTI TANITIMI

Abdal Murat Mahallesi ziyareti esnasında BTTDD Bursa şubesi tarafından üyelerine dağıtılmak üzere hazırlanan ve 10,00 TL basım bedeli karşılığında sahip olunabilecek Üyelik Kimlik Kartı’ nın tanıtımı da yapıldı. BTTDD Bursa Şubesi Üyelik Kartı’ nın, üyelerimize çeşitli kuruluşlarda sağlayacağı indirimler, inşasına yakın zamanda başlanacak olan Batı Trakya Evi ve diğer etkinliklerde sağlayacağı ayrıcalıklar hakkında yapılan bilgilendirme sonrası açıklama yapan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif, İçişleri Bakanlığı talimatları gereği tüm üyelerimizin dernek kimlik bilgilerini güncellemesi gerektiğini hatırlatarak mahalle ziyaretlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

2024-2025 BURS DUYURUSU

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından 2024-2025 Eğitim Öğ…