‘YILIN KADINI’ 35 YILLIK ÖĞRETMEN GÜLTER HALİL

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü organizasyonunda BTTDD Bursa Şubesi tarafından 2019 yılında ‘Yılın Kadını’ seçilen Öğretmen Gülter Halil’e ödülü takdim edildi.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada
‘BTTDD Bursa Şubesi tarafından ilki 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz’ın annesi Ayşe Cambaz’ a, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ahmet ve eşi Hanife Ahmet Delioğlu tarafından, tüm hazırlık ve organizasyonu yapılarak Yunanistan’ da yaşamakta olduğu evinde bizzat takdim edilen, ikincisi ise BTTDD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen Aile Gecesi’nde Bursa’da misafir edilen Işık Sadık Ahmet’ e Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif tarafından sunulan Yılın Kadını ödülünün üçüncüsü bu yıl tüm hayatını Batı Trakya insanının eğitimine adamış 1942 yılında Gümülcine İdadiye Mahallesi’nde doğan, Edirne Öğretmen Okulunda eğitimi tamamlayarak Batı Trakya’ nın İlk Türk öğretmenleri arasında yerini alan Gülter Halil öğretmenimize takdim edilecektir. Mesleğini ifa ettiği 35 yıl boyunca Batı Trakya’ya faydalı nesiller yetiştiren ve bu yolda Batı Trakya Türk Kadını’ na ışık tutan Gülter Halil, BTTDD Bursa Şubesi tarafından ‘Yılın Kadını’ seçilmiştir’ denildi.

GÜLTER HALİL: ALDIĞIM EN GÜZEL ÖDÜL

BTTDD Bursa Şubesi Kadin Kolları tarafından duzenlenen gecede ödülünü, kadın kolları üyesi Diş Hekimi Hanife Ahmet Delioğlu elinden alan Gülter Halil yaptığı konuşmada şuana kadar çok sayıda ödül aldığını ancak aldığı ödüller içerisinde en kıymetlisinin BTTDD Bursa şubesi tarafından verilen Yılın Kadını ödülü olduğunu belirterek kendisine bu ödüle layık gören üyelere teşekkür etti. Gülter Halil ayrıca ödülü almak için kendisini Bursa’ya davet ederek gecede ağırlayan, BTTDD Burdsa Şubesi’nde misafir eden ve iki gün boyunca ailesi ile birlikte Bursa’ nın güzelliklerini tanıtan BTTDD Bursa Şubesi yönetimine de ayrıca teşekkür etti.

  • KADIN KOLLARIMIZDAN MUHTEŞEM KERMES

    Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Kadın Kolları’ nın düzen…
Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Kadın Kolları

İlginizi Çekebilir

2024-2025 BURS DUYURUSU

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından 2024-2025 Eğitim Öğ…