BTTDD BURSA ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN ÖNEMLİ TEMASLAR

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Yöneticileri, 24 Temmuz tarihinde Batı Trakya’ da gerçekleştirilen Sadık Ahmet’i anma töreni sırasında bir kısım ziyaretlerde bulundu.

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar ziyaret edildi

Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif , Genel Sekreter İsmail Hayat ve Dernek Görevlisi Zekeriya Osman ile birlikte hemşehrimiz Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Mollasalih’ inde katıldığı görüşmelerde, ilk olarak 26 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde 2. kez Kozlukebir Belediye Başkanı seçilen Rıdvan Ahmet makamında ziyaret edildi. Yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilen Rıdvan Ahmet’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan yöneticilerimiz, gerçekleşen görüşmede Kozlukebir Belediyesi ile BTTDD Bursa Şubesi arasında var olan ilişkilerin daha da güçlendirilmesi hususunda çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundu. Rıdvan Ahmet ise yapılan ziyaret sebebi ile memnuniyetini dile getirerek BTTDD Bursa Şubesi çalışmalarını ilgi ile takip ettiklerini belirterek  gerçekleştirilen faaliyetler sebebi ile bölge halkı adına BTTDD Bursa Şubesi Yönetimine teşekkür etti.

24 Temmuz Anma Programı dönüşü İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar ile de bir görüşme gerçekleştiren yöneticilerimiz, Türkiye’ nin Batı Trakya’ ya açılan kapısı olan İpsala Kara Hudut Kapısı’ nın yoğun olduğu zamanlarda, hemşerilerimizin yaşadığı sıkıntılar ve bunların çözüm yolları konusundaki fikir ve görüşlerini Kaymakamlığa ileterek dernek faaliyetlerimiz hakkında İpsala Kaykamaı Enis Aslantatar’ ı bilgilendirdiler.

BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR2
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR3
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR5
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR2
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR3
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR5
BTTDDBURSAUBESYNETMNDENNEMLTEMASLAR4
previous arrow
next arrow
Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

2024-2025 BURS DUYURUSU

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından 2024-2025 Eğitim Öğ…