İskeçe Milletvekili Çetin Mandacı Bursa’da Şube Başkanımız Hakan Çavuşoğlu ve Genel Merkez Yöneticimiz Ali Ömeroğlu ile Görüştü.

title

title İskeçe azınlık milletvekili Çetin Mandacı Bursa’da Bursa şubesi başkanı Av. Hakan Çavuşoğlu ve genel merkez yöneticisi Ali Ömeroğlu ile bir araya gelerek Batı Trakya Türkleri’nin sorunları ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulundular.

 

 

 

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Atina’yı ziyareti ile iki ülke arasında yapılan anlaşmalar ve azınlık konularındaki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mandacı, son günlerde özellikle Bursalı işadamlarını Batı Trakya’ya yatırım yapmaya davet eden şube başkanı Hakan Çavuşoğlu ile Ali Ömeroğlu’na memnuniyetini dile getirdi. Milletvekili, Bursa’da yaşayan Batı Trakyalıların bölgeye ilişkin birlik ve beraberlik konusunda gösterdikleri hassasiyetlerinin kendilerine farklı bir motivasyon sağladığını ifade etti.

    Bursa şubesi başkanı Hakan Çavuşoğlu ise milletvekili Mandacı’yı 29 Nisan’da, imamlar yasasının Genel Kurul’a getirilmemesi hususunda gösterdikleri azimli ve kararlı mücadeleleri nedeniyle tebrik ederek teşekkür etti. Son günlerde bazı çevrelerin azınlık milletvekillerine yönelik olumsuz tutum, davranış ve beyanlarını tasvip etmediklerini ifade eden şube başkanı bu tür yaklaşımların yalnız Batı Trakya Azınlığına zarar verdiğini ileri sürdü.

  Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez yöneticisi Ali Ömeroğlu’da, yapılan açıklamalar nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …