Bursa Şubesi Uludağ Üniversitesinde öğrenim görenim Batı Trakya’lı öğrencilerle tanışma yemeğinde buluştu

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi yönetimi bir ilke imza atarak Bursa Uludağ Üniversitesinde öğrenim gören Batı Trakya’lı öğrencilerle tanışma yemeğinde bir araya geldi. Yeşil’de Yeşil Konak Restaurent&Cafe’de düzenlenen yemeğe katılım görülmeye değerdi. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’de yemeğe katılanlar arasındaydı.

 

 

Aynı zamanda kendisi de bir eğitimci olan Başkan Özgen Keskin,  yapmış olduğu konuşmada, bugüne kadar yazmış olduğu yirmiye yakın eserinin yarısının Dış Türklerle ilgili olduğunu vurgulayan  başkan, Dış Türklerin, nazarında her zaman farklı olduğunu belittği konuşmasına, gittikleri  ülkelerinde kendilerinin birer kültür elçileri olduklarını hatırlattı.Başkan ,öğrencilere kendisini bir ağabey bir baba olarak görmelerini diledi. 

Yemekte bir konuşma yapan Bursa Şube başkanı Av.Hakan Çavuşoğlu’da bu organizasyonun yapılmasında ki katkılarından dolayı Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e teşekkür etti. Yemeğe katılan öğrencilere kendilerinin taşıdıkları değerin her zaman  farkında olmaları gerektiğini ve dernek başkanı olarak karşılaştıkları bütün sorunlarının çözümü noktasında her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Başkan,dernekle irtibatlarını koparmamalarını belirtti. 

Yemeğe katılanlar arasında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez Yöneticisi Ali Ömeroğlu’da bulunuyordu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonrası öğrenciler ve Bursa Şube Yönetimi en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek üzere vedalaşıp ayrıldılar.

 

 

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …