Müezzinoğlu 29 Ekim’de BTTDD Bursa Şubesi’nde

muezzin 2

muezzin 2

‘En büyük ihtiyacımız birlik ve bareberlik’

Sağlık ve Çalışma Eski Bakanlarından Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ”En büyük ihtiyacımız birlik ve beraberlik” dedi.
Müezzinoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı 29 Ekim’de, üyesi olduğu Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık’ın eşlik ettiği Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, öncelikle Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı ve bu anlamlı, değerli günde sıcak ve samimi bir ortamda hemşehrileri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhuriyetin emperyalist güçlerin bir milleti silmeye çalıştığı bir dönemde kurulduğuna işaret eden Müezzinoğlu, buna sahip çıkmak, bu hukuku, ruhu kaybetmeden gelecek nesillere aktarmak gerektiğini kaydetti.

‘Mayası sağlam ve güçlü bir milletiz’

Sözü dünyadaki ve bölgedeki son gelişmelere getiren Müezzinoğlu, ”Yeni planlar, silahlar en ufak bir zafiyette yine hukuksuzca, insafsızca gelir bu milletin üzerine… Burada en büyük ihtiyacımız birlik ve beraberlik. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içinde güçlü, mayası sağlam bir milletiz. Birlik ve beraberliği gelecek vizyonumuza iyi koyduğumuzda; dünyada birçok şeyi kendi arzu ettiğimiz gibi değiştirme gücümüzün olduğumuza inanıyorum” diye konuştu.

muezzin 3

‘Ne kadar teşekkür etsek az’

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Ali Eminlatif, Cumhuriyetin 94. yıldönümündeki sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’de yaşayan Batı Trakya Türkleri’nin sorunlarının büyük ölçüde çözüm bulmasında Sağlık ve Çalışma Bakanlıkları görevlerinde bulunan Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun büyük payı olduğunun altını çizen Eminlatif, ”Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Gerçekten bu noktada Batı Trakya Türkleri’nin Mehmet ağabeyi bir tarih yazdı. Umarım Yunanistan’da yaşayan Batı Trakya Türkleri de Lozan’dan doğan haklarına bir an önce kavuşur ve sorunlar son bulur” dedi. Ziyaretin sonunda Eminlatif, Müezzinoğlu ile Abdülkadir Karlık’a birer hediye takdim etti.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …