MHP`den Batı Trakya Türklerine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Batı Trakya’da yaşayan azınlık vatandaşların haklarının korunması için ellerinden gelen tüm çalışmaları yapmaya hazır olduklarını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Bölükbaşı, İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Hamza Hamit Homriş, İl Başkanı Arif Demirören ve partililer, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra dernek üyesi olan Batı Trakya göçmesi çok sayıda üye hazır bulundu.
 
Batı Trakya’da yaşayan soydaşların unutulmaması gerektiğini ve sıkıntıları ile ilgilenmenin şart olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, partilerinin her zaman Batı Trakya Türklerinin yanında olacağını aktardı. MHP olarak 2 günlük ziyaret programı dâhilinde Bursa’da bulunduklarını kaydeden Bölükbaşı, kendileri için çok değerli olan Batı Trakya Türkleri Derneği’ni de ziyaret ederek sorunlarını dinlemeyi istediklerini vurguladı. Yapılacak ikili görüşmeler ile orada bulunan soydaşların haklarının korunması için neler yapabileceklerini belirleyeceklerini söyleyen Bölükbaşı, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de aynı kararlılık ve hassasiyetle Batı Trakya’da bulunan soydaşların haklarının MHP tarafından korunmaya devam edeceğinin altını çizdi.
 
Çavuşoğlu, “Soydaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz”

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hakan Çavuşoğlu ise derneği ve tüm soydaşlar adına MHP heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Batı Trakya’da yaşayan Türklerin ne durumda olduğunun her an sorgulanması ve haklarının daha iyi konuma getirilmesi için tüm partilerin çalışması gerektiğini ifade eden Çavuşoğlu, “Soydaşlarımızın sadece kötü günlerinde değil, mutlu günlerinde de yanında olmak gerekiyor. Oradaki Türkler, Türkiye’nin desteğini her zaman arkalarında hissetmek istiyor. Ayrıca soydaşlarımızın sıkıntıları halen devam ediyor. Yunanistan hükümetine Türklerin yalnız olmadığını hissettirmeliyiz” diye konuştu.

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …