AK Parti Milletvekilleri ve Yıldırım İlçe Yönetimi BTTDD Bursa Şubesi’ni ziyaret etti

1

1

Referandum öncesinde son ziyaret BTTDD Bursa Şubesi’ne

AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Muhammet Müfit Aydın ile Hüdai Yazıcı Başkanlığındaki Yıldırım İlçe Yönetimi, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

Şube Başkanı Uzm. Dr Ali Eminlatif, Derneğin eski Başkanı Milletvekili Çavuşoğlu ve İbrahim İsmailoğlu, Şakir Emin, Ahmet Şentürk gibi kıymetli Batı Trakyalıların yer aldığı AK Parti Yıldırım İlçe teşkilatını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Derneğin yeni yönetimi olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Eminlatif, “İnşallah üç yıl boyunca birlikte yürüyeceğiz” dedi. Daha sonra söz alan Hüdai Yazıcı da, yeni yönetime başarılar dileyerek,”Cenab-ı Allah güzel işler yapmanızı nasip etsin. Yıldırım İlçe teşkilatında kendilerine verilen görevi layıkıyla yapan Batı Trakyalı kardeşlerinizle birlikte çalışıyorum” diye konuştu.

‘DEVRİM NİTELİĞİNDE’

BTTDD Bursa Şubesi eski Başkanı ve Bursa Milletvekili Çavuşoğlu ise, referandum çalışmaları kapsamında final ziyareti BTTDD Bursa Şubesi’ne yaptıklarını belirterek, siyasete hiç girmeyeceğini ifade etti. Sıcak bir sohbeti tercih ettiklerini dile getiren Çavuşoğlu, son yıllarda Batı Trakya’nın AK Parti, TBMM ve yerel yönetimlerde en üst seviyede temsil edildiğini altını çizdi. “Keşke diğer siyasi partilerde de aynı durum söz konusu olsa” diyen Çavuşoğlu, Batı Trakyalıların sorunlarının yüzde 90’ının çözüme kavuştuğunu anlattı. Özellikle Batı Trakya’daki ve Balkanlardaki soydaşların Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamına alınmasının devrim niteliğinde olduğuna işaret eden Hakan Çavuşoğlu, üniversite harçları ile ilgili sorunun da haziran ayında çözüme kavuşacağının müjdesini verdi.

2

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …