BTTDD Bursa Şubesi yönetiminden siyasi partilere ziyaret

1 kucucukk

1 kucucukk

İl başkanlarından destek sözü

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi’nin yeni yönetimi, siyasi partilerin Bursa il başkanlarını ziyaret etti. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Emin Latif başkanlığındaki yönetimin ilk durağı iktidar partisi oldu. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ”Batı Trakya’daki ve Bursa’daki kardeşlerimizin hep yanında olduk. Her zaman olduğu gibi devam… Sizlere başarılar diliyorum” dedi. AK Parti’de Batı Trakyalı çok sayıda ismin önemli noktalarda bulunduğuna işaret eden Torun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bunların başında geldiğini kaydetti. Ali Emin Latif de, Cemalettin Torun’a kabullerinden ve şölen havasındaki genel kurula katılımlarından dolayı teşekkür etti.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

BTTDD Bursa Şubesi yönetiminin ikinci durağı MHP İl Başkanı Tevfik Topçu oldu. Dr. Eminlatif, hemşehrileri Tevfik Topçu’nun kendilerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gelen ilk isimlerden olduğuna dikkat çekerek, teşekkür etti. Eminlatif, Tevfik Topçu’nun genel kurula katılarak da, Batı Trakya davasına güç verdiğini vurguladı. Topçu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ”Her zaman yanınızdayız” dedi. Derneklerin siyasi partilerin arka bahçeleri olmaması gerektiğinin altını çizen Tevfik Topçu, ”Bu nedenle, Batı Trakyalı olmama rağmen siyasi kimliğim nedeniyle derneği çok fazla ziyaret etmeyeceğim” diye konuştu.

CHP’DE İKİ MİLLETVEKİLLİ KABUL

BTTDD Bursa Şubesi yönetiminin CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaretinde partinin Bursa milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Erkan Aydın da hazır bulundu. Özdemir, geçen yıllarda BTTDD Bursa Şubesi’ndeki manzaranın kendisini rahatsız ettiğini dile getirerek, ”Batı Trakyalılar arasında her görüşten insan var. Siz hepsine yakın ve sıcak davranmak zorundasınız. Aksi durumda kopmalar olur. Başarılar diliyorum. Elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi. Milletvekilleri de, sorunların çözümü noktasında yardıma hazır olduklarını ifade ettiler. BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Eminlatif ise sıcak kabullerinden dolayı il başkanı ve milletvekillerine teşekkür etti.

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …