Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın Ziyareti

ak-osmangazi

ak-osmangazi

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindekiler, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı.

 

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Yılmaz’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, “STK’lar hizmet etme yerleridir. Bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz. Özellikle gençlere yönelik projeleriniz olduğunu biliyorum. sizlerle bu kapsamda önemli işbirliklerine imza atabiliriz. Erdemli ve salih bireyler yetiştirmede birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Yılmaz: Ortak proje geliştirebiliriz

BTTDD Bursa Şubesi ile gençlere yönelik proje geliştirmeden mutluluk duyacaklarını söyleyen AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ise, “Her ebeveyn önce kendi çocuğundan sorumludur. Bizler bu bilinçle hareket etmeli, önce kendi etrafımızdaki çocukların erdemli ve salih kişiler olarak yetişebilmesini sağlamalı, ardından da topluma yönelik projeler geliştirmeliyiz. Biz sizlerle ortak projede buluşmaya varız, yeter ki gençlerimizin geleceğini teminat altına alalım, onları yarınlara daha umutla bakabilmesini sağlayabilelim. Bu kapsamda inanıyorum ki önümüzdeki günlerde somut adımları atmış olacağı” diye konuştu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın BTTDD ziyareti karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından sona erdi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …