Ak Parti Milletvekili A.Adayı Ziyaretleri

a-adayi (2)

a-adayi (2)Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları’ndan Mustafa Yavuz ve Numan Şeker’i ağırladı. Samimi ve karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde, 7 Haziran Seçimleri’ne yaklaşılan süreçte gerçekleştirilen çalışmalar ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.Dernek merkezinde gerçekleştirilen toplantıda BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri yer alırken, AK Parti Milletvekili A.Adayları’ndan Mustafa Yavuz ve Numan Şeker de seçim öncesi gerçekleştirdikleri çalışmalar ve 7 Haziran’da elde edecekleri sonuçlar doğrultusunda uzun soluklu olarak hayata geçirmeyi  ve hedefledikleri  çalışmaları gün yüzüne taşıdılar.

 Köse, seçilecek milletvekillerinin üstlenecekleri o  makam ve mevkileri ,doldurmaları gerektiğine vurgu yaptı.

A.Adayı Milletvekilleri ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından değerlendirmelerde bulunan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, milletvekili  adaylarının hem Bursa’ya hem de Türkiye’ye değer katabilecek nitelikte, vasıfta ve donanımda olmaları ve milletin gerçek vekili olabilmelerine dikkat çekti. Köse, gerçekleşecek 7 Haziran Seçimleri kapsamında halkımızın deneyimli ve donanımlı milletvekillerini seçeceğine inandığını ifade ederek, seçilecek milletvekillerinin ülke yönetimine katkı  koyarak ülkemizi muasır medeniyetler  seviyesine çıkarmak için çalışmamalar yapmalarının gerektiğine vurgu yaptı.

Köse; “Demografik yapının korunması gerekiyor.”

Bursa’nın göçmen kenti olduğunu hatırlatan Köse, demografik yapının korunması ve Bursa’daki mozaiğin tümüyle temsil edilebilecek bir milletvekili yapısının oluşmasının gerekliliğine işaret etti. Köse, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları Mustafa Yavuz ve Numan Şeker’e çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

a-adayi (1)

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …