Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’in Ziyareti

kozlukebir (2)

kozlukebir (2)Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetimi, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve beraberindeki heyeti ağırladı.BTTDD Bursa Şubesi merkezinde gerçekleştirilen toplantıda BTTDD Başkanı Şükrü Köse ve yönetimi yer alırken, Kozlukebir Belediyesi’nden ise Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Meclis Başkanı Mehmet Arnavut, Başkan Danışmanı Salih Ali ve Başkan Yardımcılarından; Sinan Ahmet, İsmail Molla, Yusuf Salih ve Ahmet Kasap hazır bulundu.

Kozlukebir Belediyesi Başkan ve yönetiminin ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Öncelikle sizleri kendi eviniz olan bu kurumda misafir etmekten son derece mutlu olduğumuzu ve hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Yakın tarihte görevi devrealan sayın başkanımızı ve siz değerli ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum.Batı Trakya’dan Bursa’ya gelip de derneğimizle irtibata geçmeyen  kimse yok diyebilirim. Batı Trakya topraklarından gelen  kardeşlerimiz  mutlaka derneğimize uğruyorlar ve çalışmalarımıza destek oluyorlar” ifadelerini kullandı.

KÖSE, “ÇOCUKLARIMIZI  DEĞERLERİNE SAHİP  VE ÖZGÜVENLİ GENÇLER OLARAK YETİŞTİRMELİYİZ”.

Konuşmasına devam eden Köse, “Siz çok değerli başkan ve yerel yöneticilerimiz Bölgenizde  büyük bir görev ve sorumluluk üstlendiniz. Orada yaşayan kardeşlerimize hizmet noktasında önemli hizmetlerle anılmanızı arzu ediyoruz.Yeni  yönetiminizdeki  kadronun genç ve değerler eğitimi almış hak ve hukuku özellikle de kamu hukukunu bilen  geleceğe ümitle bakan özgüvenli  gençlerden oluşması ayrıca bize de heyecan vermekte.Bu sebepledir ki yeni yetişecek olan gençlerimizin donanımlı , değerlerine sahip çıkan ve özgüvenli  olarak yetişmelerini  hatta mümkünse branşlarında uzmanlaşmalarını sağlamamız gerekir. Bunun için de hepimizin üzerinde sorumluluklarımızın olduğunu bilmemiz gerekir.” diye konuştu.

KÖSE, “BATI TRAKYADA’Kİ TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA DESTEĞİMİZ TAMDIR”.

Batı Trakya’daki gerçekleşen seçimler öncesi BTTDD Bursa Şubesi’nin verdiği destekleri hatırlatan Köse, “Batı Trakya’da ki Türk adaylarımız için şu ana kadar yapılan yerel  ve genel seçimlerde  Bursa Şubesi  Yunanistan’da oy kullanabilen seçmenlerimize otobüs desteği sağlayarak, kendilerinin yanında olduk . Sivil toplum kuruluşu olarak soydaşlarımızın daha müreffeh bir yaşam sürdürebilmesi  hususunda şu ana kadar hep dayanışma içerisinde olduk .Bundan sonraki süreçte de bu durumu devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

BTTDD Bursa Şubesi’ne bu güne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, “Eylül 2014’te başkanlık görevini teslim aldım. Bir değişim gerekiyordu ve biz de bunu görerek ekibimizi kurduk. Büyük bir inançla çıktığımız bu yolda ilk olarak seçimleri kazandık. Şuanda ise halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı sürdürürken, öte yandan da Belediyemize bağlı yerleşim merkezlerimize değer katacak projeleri hayata geçirme gayreti içerisindeyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Toplantı sonunda BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’e BTTDD amblemli fincan takımı hediye ederken, Meclis Başkanı Mehmet Arnavut’a ise ebru sanatıyla işlenmiş bir tablo takdim etti.

bamer (1)

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …