Üniversiteli Öğrencilerle Kahvaltı Programımız

ünv 1

Uludağ Üniversitesi’nde okuyan Batı Trakya kökenli öğrenciler, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda buluştu. BTTDD Bursa Şubesi, Balibey Han’da gerçekleştirdiği kahvaltı ile UÜ öğrencilerini ve dernek üyelerini bir araya getirdi.

 Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr.Enver Uysal ve Osmangazi Belediyesi Başkan Vekili Ünal Aksoy’un da katıldığı kahvaltıya UÜ’de ilahiyat, iktisat, tıp ve işletme fakültelerinde okuyan öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

Gençlik buluşmasının açılışında konuşan Şükrü Köse, “Bugün gerçekleştirdiğimiz bu buluşmayı geçmiş yıllarda da organize etmiştik. Her geçen yıl giderek artan bir sayımız var” dedi.

Batı Trakyalı öğrencilerin her zaman destekçisi olacaklarını belirten Şükrü Köse, öğrencilerin, özgüvenini kazanmış, donanımlı, misyonu ve vizyonu olan bireyler olarak hayata hazırlanması gerektiğine dikkat  çekti.

Öğrencilerin ihtiyaçları veya bir problemleri olduğunda her zaman kendilerine  yardımcı olacaklarını ve destek vereceklerini söyleyen Şükrü Köse, “Sizin gelecekte bu millete ve yaşadığınız bölgelere katkı  koyabilecek bilgiyle donanmış ve nitelikli bireyler olarak toplumda yerinizi almanızı istiyoruz.  Hedefinizi büyük ve yüksek tutun” diye konuştu.

ünv 2

ünv 3

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …