SGK İl Müdürlüğüne Ziyaret

sgk1

sgk1Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Köse Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürü Eran Karaca’ya ziyaret etti. Ziyarette konuşan BTTDD Başkanı Köse, Eran Karaca’ya yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, derneğin kuruluşu ve  çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Batı Trakya Türklerinin yoğun  yaşadığı illerimizden biri de Bursa  olduğunu    belirten Köse, “Bu kardeşlerimizden bir kısmının İkamet Tezkeresi sürecinde talep edilen genel sağlık sigortası, askerlik borçlanması vb. gibi konularda bazı sıkıntılar  yaşadıklarını bu çerçevede kurum yetkili olarak sizinle bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Çünkü sorunların ne olduğunu bilirsek hep birlikte daha kolay çözebiliriz.Ayrıca Kurumunuzun da destek vereceği  yabancı uyrukluların sigortalılıkları ile ilgili bir bilgilendirme  semineri yapmak istediklerini”belirti.SGK Bursa İl Müdürü Sn. Eran Karaca’da, kendilerine yapılan bu ziyareti çok anlamlı bulduklarını, ayrıca Batı Trakya Türk’lerinin yaşadıkları sorunları bizzat dernek başkanından  dinlemiş olmanın önemli olduğunu belirterek, “Bizlere aktardığınız sorunların   tarafımızdan çözülebilmesi bizleri  mutlu eder. Ayrıca eğitim ve bilgilendirme hususunda her zaman destekçiniz olacağız.” dedi.

Ziyaret sonunda, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse tarafından Bursa İl Müdürü sayın Eran Karaca’ya Dernek tarafından hazırlanan ‘Dr. Sadık Ahmet Fırtınası’ adlı  kitap hediye edildi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …