Batı Trakya Türklerinin Kurban Bayramı Buluşması

kurban 1

kurban 1Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi üyeleri, Kurban Bayramı’nın 2. gününde bir araya geldi.BTTDD Bursa Şubesi dernek merkezinde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, BTTDD Bursa Şubesi üyeleri ve çok sayıda STK başkanı katıldı.

 

Her yıl olduğu gibi bu bayramda da bir araya gelen BTTDD Bursa Şubesi üyeleri, bayramın coşkusunu ve birlikteliğini hep beraber paylaştılar.Dernek üyelerinin ve konukların bayramını kutlayan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Siz değerli dostlarımın mübarek Kurban Bayramını tebrik ederek, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur getirmesini diliyorum” dedi.

 “Sevginin, saygının ve kardeşliğin zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’nı kutlamanın heyecanını yaşıyoruz”

Başkan Köse, Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesini dileyerek, “Sevginin, saygının, hoşgörünün ve kardeşliğin doruğa ulaştığı, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği bir Kurban Bayramı’nı daha kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Kurban bayramın ülkemizde ve Bursa’mızda birlik, beraberlik ve huzur ortamı içerisinde geçmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olması dileği ile tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlar; huzur, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına İslam dünyasında yaşanan acı olaylara dikkat çekerek devam eden Köse, mübarek Kurban Bayramı sebebiyle kesilen kurbanların, İslam coğrafyasında akan kanların durmasına vesile olması temennisinde de bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise konukları selamlayarak başladığı konuşmasında, “Yıllarca hep birlikte Batı Trakya davası adına önemli kararlar verdik. Etkili ve güçlü bir dernek olma adına önemli yollardan geçtik. Derneğimizin gelmiş olduğu bu nokta hakikatten hepimizi gururlandırıyor. Tüm İslam âlemi ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm iyi dileklerimle bayramımızın hayırlı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bayramlaşma törenine katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı da birer selamlama konuşması yaparak, Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberlik getirmesi niyetinde bulundular.

kurban 2

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …