Geleneksel İftar Yemeğimizi Gerçekleştirdik

iftar14 1

iftar14 1

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi tarafından merkez Yıldırım ilçesindeki Yunus Emre Spor Kompleksinde düzenlenen iftara katılan Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerken İslam dünyasında da barış ve adalete vesile olmasını, insanlığa da daha çok barış getirmesini temenni etti.

Müezzinoğlu, İslam dünyasında kan ve gözyaşının olduğunu ifade ederek, “Birilerini suçlamak kolaydır. İsrail’i, Amerika’yı, batıyı suçlamak kolaydır ama kendimize de bir dönüp bakmamız lazım. Müslümanlar birbirlerine sahip çıkmadıkları sürece, birlikte bir ve beraber olma anlayışını merkeze alamadığımız sürece korkarım ki bu sıkıntılar devam edecektir. Dolayısıyla Arap dünyasına da İslam dünyasına da bu ülkenin ve bu milletin duruşunu örnek alacak şekilde tavırlarını yeniden gözden geçirmelerini bu iftar akşamında temenni ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Bakan Müezzinoğlu’na, BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse fincan takımı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de plaket hediye etti.

iftar14 2

iftar14 3

 

FOTOĞRAFLAR

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …