İl Emniyet Müdürlüğü Ziyareti

emniyet

emniyet

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı makamında ziyaret etti.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve BTTDD Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet katıldı.Sabri Durmuşlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve  başarı dileklerini ileten BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Kamuoyu sizleri çok başarılı  bir bürokrat olarak biliyor. Bu anlamda sizleri  tüm camiamız adına tebrik ediyor. Güzel kentimiz Bursa’mızda da bu başarılarınızın artarak devam etmesini  diliyoruz” diye konuştu.

“Biz BTTDD olarak kamu yararına çalışan ve özellikle  de Bursa’da ciddi bir potansiyele sahip bir sivil toplum örgütüyüz. Bu yüzden üst düzey yöneticilerimiz ile sürekli irtibat halindeyiz” şeklinde konuşan Köse,”Bu yüzden sayın İl Emniyet Müdürümüz’e başarı dileklerimizi sunarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. BTTDD Bursa Şubesi olarak, Bursa’da 40 yıldır faaliyet göstererek soydaşlarımıza ve kentimize yaralı işler yaparak katkı koymaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

BTTDD’nin faaliyetlerine de değinen Köse, “Daha geçen hafta binlerce kişinin katılımlarıyla Kutlu Doğum etkinliği gerçekleştirdik. Yine yıllardır geleneksel hale gelmiş olan Batı Trakya’lılar Panayırının bu sene 16.sını yapacağız. Bu organizasyonu düzenleyerek Batı Trakya’dan ve Balkanlar’dan gelen insanlarımızı bir araya getiriyoruz.Sizi de aramızda görmekten çok mutluluk duyarız” dedi.

Sosyal sorumluluk projeleri içerisinde gönüllü olarak emek vermenin bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ise, “Halkımızın hukuk çerçevesi içerisinde haklarını ve sorumluluklarını yerine getirmesi açısından, bu tür örgütlenmeler çok etkili oluyor. STK çalışmaları toplumumuzun gelişmesi ve kültürel kaynaşma adına güzel sonuçlara imza atılmasına sebep oluyor” diye konuştu.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …