Ak Parti Nilüfer Bld.Bşk.Adayı Mustafa Esgin’in Ziyareti

m.esgin

m.esginAK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin, seçim çalışmaları kapsamında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarete, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ve beraberindeki heyet katıldı.

Türkiye için yerel seçimlerin oldukça önemli olduğu konusuna dikkat çeken Köse, AK Parti’nin Bursa’da başarılı bir seçim çalışması yürüttüğünü söyledi.Dr. Mustafa Esgin’e 30 Mart yerel seçiminde başarılar temenni eden BTTDD Bursa Şube Başkanı Köse, “Dr. Mustafa Esgin’nin seçimleri kazanması halinde; Nilüfer’de yeni bir belediyecilik anlayışının başlayacağına inanıyorum. Adaylığınızın Nilüfer halkı için hayırlı olmasını ve yaklaşan seçimlerde başarılı olmanızı temenni ederim” diye konuştu.

Şükrü Köse’nin ardından konuşan Nilüfer Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Esgin, “BTTDD, sahip olduğu geçmişi ile birlik, beraberlik ve dayanışma açısından Bursa’ya çok fayda sağlamış ve örnek olmuş bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla her zaman birlikte hareket etmeye hazır olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Esgin, “Biz, BTTDD’nin sahip olduğu önemin farkındayız.  Sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman birlikte hareket edecek ve STK sayısının artması için çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …