CHP Osmangazi Bld. Bşk. A.Adayı Erkan Aydın’ın Ziyareti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığı başvurusu yapan Erkan Aydın’ı ağırladı.

CHP Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Aydın’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Balkanlar bizim için önem arz eden yerler. 6 asır hakim olduğumuz toprakları şu an bile ziyaret ettiğimizde Türk kültürünü görmek mümkün. Bu yüzden genel ve yerel yönetimlerin Balkanlar’a, soydaşlarımıza sahip çıkması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamındaki ilk ziyaretini Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ile gerçekleştiren Erkan Aydın ise, “Batı Trakya sadece oradan gelenler için değil hepimiz için önemlidir. Atatürk’ün doğduğu topraklara sahip çıkmalıyız. Daha önce bu konu ile ilgili DAĞ-DER ve BTTDD ile ortak çalışmalarımız da oldu. Balkanlar’dan göçen göçmenlerimizin sorunlarını inceledik. Belediye Başkanlığına aday gösterilir ve göreve seçilirsek bu sorunların aşılması adına yapılabilecek her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Erkan Aydın’a çalışmalarında başarılar dileyen Şükrü Kısa, Erkan Aydın’ın aday adaylığı sürecinin kendisi için hayırlı olmasını diledi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …