Batı Trakyalılar Bayramlaşmada Buluştu

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi  üyeleri Ramazan bayramı vesilesiyle bir araya gelerek, Dernek binasında bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak   ve AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Okur’un yanı sıra çok sayıda Stk başkan ve yöneticisi ile hemşerilerimiz de katıldı.

Denek üyelerinin bayramını kutlayan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, “Siz çok değerli misafirlerimiz ve üyelerimizin  Mübarek  Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Bayramın Azınlığımıza, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine huzur getirmesini diliyorum. Sağlık ve afiyet içerisinde birlikte kardeşçe nice bayramlar geçirmeyi Rabbim cümlemize  nasip etsin. Mübarek Ramazan ayı boyunca edindiğimiz güzel  alışkanlıkları bundan sonraki süreçte de devam ettirmemiz gereklidir. Bizlerin Batı Trakya’daki soydaşlarımızı hiçbir zaman unutmamız ve onlara her daim yardım elini uzatarak dayanışma  içinde olduğumuzu göstermemiz gereklidir” şeklinde konuştu.

ANLAMLI PROJEYE DESTEK ÇAĞRISI

Bu amaçla derneğin başlatmış olduğu “Sizin de Bir Üniversiteli Öğrenciniz Olsun” Projesine destek isteyen Köse, “Ekonomik durumu iyi olan arkadaşlarımızın Batı Trakyalı bir öğrencinin eğitim masraflarını karşılaması amacıyla bu projeye başladı.  Projeyle birlikte hem Batı Trakyalı bir öğrencinin eğitim hayatına katkı koyulacak hem de Batı Trakyalı hemşerilerine destek çıkılacaktır. Ben sizlerden şahsın ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız adına bu proje sahip çıkmanızı istiyorum” dedi.

Bayramlaşmak için derneğe gelen gençlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Köse, gençlerin Batı Trakya kültürüne sahip çıkılması, kültürün nesilden nesile devam etmesi ve geldikleri  yerleri ni unutmamaları açısından son derece önem taşıdığını söyledi.

HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLALIM

Ramazan ayının sona ermesinin getirdiği hüzünle bayramın getirdiği sevinci bir arada yaşadıklarını dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, “ Öncelikle Ramazan Bayramınızı kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ülkemiz büyüyor ve güçleniyor. Durum böyle olunca da birilerinin gözüne batıyor ve önü kesilmeye çalışılıyor. Bizler bu oyunlara karşı bugün olduğu gibi her zaman birlik ve beraberlik içinde olarak en büyük karşılığı vereceğiz” diye konuştu.

 

RESİMLER

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …