Ramazan Ayı Boyunca Derneğimizin Standı Nilüfer’de

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan Sokağı’ şenlikleri Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği etkinlikleriyle başladı. Anadolu Arastası’ndan her akşam farklı bir derneğin Yılmaz Akkılıç parkında etkinlik düzenleyeceği ‘Ramazan Sokağı’ şenliklerinde açılışı BTTDD etkinlikleriyle oldu.

Nilüfer Belediyesi’nin Anadolu Arastası dernekleriyle işbirliği içinde hayata geçirdiği ‘Ramazan Sokağı’ etkinlikleri kapsamında Batı Trakya Folklor ekibi Yılmaz Akkılıç parkında sahne aldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulunun da katıldığı gecede Batı Trakya  folklor ekibi, Nilüferlilere keyifli bir akşam yaşattı.

Gecede selamlama konuşması yapmak üzere sahneye çıkan BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, Nilüfer Belediyesi tarafından – Anadolu Arastası’na üye olan derneklere Yılmaz Akkılıç Parkında  tahsis edilen alanda  Ramazan  şenliklerini  BTTDD Bursa Şubesi ile başlatmış olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti. Köse, ayrıca üyelerimizin ve Nilüferlilerin etkinliklere gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun oldukları dile getirerek, güzel bir akşam geçirmelerini diledi.

Daha sonra sahneye gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, Anadolu Arastası’na üye olan derneklerden her birinin bir akşam seyircilerle buluşacağını söyledi. Bozbey, Ramazan kültürünün sürdürülmesi açısından bu tarz etkinliklerin çok önemli rol oynadığını belirterek, etkinliklere katılacak olan derneklere teşekkürlerini iletti.

NİLÜFER’DE BATI TRAKYA RÜZGÂRI

Batı Trakya’nın yöresel şarkıları eşliğinde oynayan, Batı Trakya Folklor ekibi de Nilüferlilerin akşamına ayrı bir güzellik kattı. Nilüferliler ayrıca Yılmaz Akkılıç parkında oluşturulan stantlar sayesinde de Batı Trakya yöresinin lezzetlerini tatmaya fırsat bulurken, yörenin gelenek ve kültürünü de yakından incelemiş oldu.

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …