Batı Trakyalı Gençler Yemekte Buluştu

B.T.T.D.D. Bursa Şubesi Gençlik Kolları’mız 24 Mayıs Cuma akşamı anlamlı bir etkinliğin altına daha imza attı. Görevi üstlenmelerinin üzerinden henüz 20 gün geçmesine rağmen ikinci organizasyonunu gerçekleştiren ekip geleceğin emin ellerde olacağının teminatını verdi.

Bursa’da ikâmet eden tüm Batı Trakyalı gençlere ulaşmayı, var ise sıkıntılarını çözmeyi, hiçbir ayırım ve ayrıntı gözetmeksizin tümüne hitâp etmeyi kendine ilke edinmiş Gençlik Kolları, Bursa’nın Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin yanında Reyhan ve Kayhan bölgesinde bulunan Kayıhan Hamamı’nda gençleri cem ederek muhteşem bir akşam yaşattı.

 130 civarında gencin iştirak ettiği yemeğe, başta Derneğimizin başkanı Şükrü Köse olmak üzere yönetim kurulu da yoğun ilgi gösterdi.

Selâmlama konuşmalarıyla başlayan akşam, yemek ile devam etti. Yemeği müteakip söz alan yöneticilerimiz, sırayla kendilerini tanıtarak Derneğimizin ve Gençlik Kolları’mızın görevlerinden ve düzenleyecekleri diğer etkinliklerden söz etti.

Samimî ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda gençlere de söz hakkı verilerek önerileri, tavsiyeleri ve sıkıntıları dinlendi.

Eşsiz bir tanışma fırsatının da oluştuğu yemekte güçlü bir birlik mesajı verildi. Son olarak bir hatıra fotoğrafı çektiren gençlerimiz ve yöneticilerimiz geceyi nihayetlendirdi.

Fotoğraflar 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …