Fotoğraf Yarışması

SON KATILIM TARİHİ: 31 EKİM 2013

Fotoğraf yarışmasının konusu “Tek Karede Batı Trakya” dır.

Yarışmaya baskı kabul edilmeyecektir. Fotoğraflar, aşağıda belirtilen detaylara istinaden CD/DVD’ye kaydedilerek gönderilebileceği gibi dijital olarak elektronik posta yolu ile bttddbg@gmail.com adresine  gönderilebilecektir.

Yarışmaya gönderilecek fotoğraf sayısı her katılımcı için maksimum 2 (iki) adettir. 

Yarışmaya renkli ve siyah-beyaz fotoğraflar kabul edilecektir.

Fotoğrafın kısa kenar uzunluğu minimum 2000 pixel, jpg formatında, 300 dpi çözünürlükte olmalıdır. 

Fotoğrafların kenarlarında boşluk ve çerçeve kullanılmamalıdır. 

Katılımcılar anlatım biçimlerinde özgürdür. Çekim aşamasında geleneksel ya da dijital 
istedikleri teknikleri kullanabilirler. 

Keskinlik, kontrast, saturasyon gibi basit müdahelelerin dışında tamamen bilgisayar yazılımları ile oluşturulmuş veya olmayan bir nesne/objenin eklendiği/çıkartıldığı fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

Daha önce başka yarışmalarda derece almış (Birinci ,İkinci, Üçüncü, Mansiyon , Özel Ödül) fotoğrafların katılımı kesinlikle kural ihlali sayılacaktır. Katılımcı yarışmaya gönderdiği eserin tümüyle kendisine ait olduğunu gerekli izinlerin alındığını diğer hususlar ile birlikte kabul, beyan ve taahhüt eder. 

Ödül kazanan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanların elde ettikleri ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır. 

Fotoğraflarda bulunn canlı veya cansız objeler ile ilgili doğabilecek sorumluluk fotoğrafı çeken katılımcıya ait olacaktır. Katılımcı, fotoğrafta yer alan kişilerden izin aldığını, oluşabilecek hak taleplerini karşılayacağını taahhüt eder. Bu konuda oluşabilecek ihtilaflarda B.T.T.D.D Bursa Şubesi ve Gençlik Kolu sorumluluk kabul etmemektedir.  

Yarışmada ödül ve mansiyon alan fotoğrafların yayın, telif, kullanım ve sergileme hakkı eser sahipleriyle birlikte B.T.T.D.D Bursa Şubesi ve Gençlik Kolu’na ait olacaktır. Bu eserler B.T.T.D.D Bursa Şubesi ve Gençlik Kolu arşivinde saklanacaktır. Ödül ve mansiyon alan ve yarışmaya katılan tüm eserler  B.T.T.D.D Bursa Şubesi ve Gençlik Kolu tarafından kitap, reklam, broşür, web sayfası ve benzeri basılı yayınlarda fotoğrafçı adı belirtilmek koşuluyla kullanılabilinir. Katılımcılar bu şekilde kullanılan fotoğrafları için verilen ödülden başka herhangi bir telif hakkı ya da maddi manevi talep ileri sürmeyeceklerini gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Planlanan sergi için derece alan fotoğraflar B.T.T.D.D Bursa Şubesi ve Gençlik Kolu tarafından bastırılacak olup katılımcılardan herhangi bir bedel tahsil edilmeyecektir.

Fotoğraflar bastırıldıktan sonra B.T.T.D.D Bursa Şubesi ve Gençlik Kolu arşivine kaldırılacak ve serginin dolaşımı söz konusu olduğunda bu dolaşımda yer alabilecektir.

Katılımcılar fotoğraflara ait kısa bilgileri (yer,mekan vb.)elektronik posta ile bildirmek zorundadır.

Katılımcılar yarışmaya katılacak fotoğrafları ile birlikte yukarıda belirtilen elektronik posta adresine kendi şahsi bilgilerini (isim,soyisim,telefon numarası,irtibat adresi) bildirmek zorundadır.

Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Yarışmaya katılan katılımcılar, belirtilen tüm hususları kabul etmiş sayılacaklardır.

 

YARIŞMA FOTOĞRAFINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …