Yönetim Kurulumuzun İl Spor Müdürlüğü Ziyareti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi İl Spor Müdür Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti.Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede BTTDD Bursa Başkanı Sayın Şükrü KÖSE, karşılıklı işbirliği ve dayanışma adına her türlü katkıya hazır olduklarını belirtti.

BTTDD Başkanı Şükrü Köse, İl Spor Müdürü Süleyman Şahin’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Köse, mensubu olduğu Batı Trakya Türkeri’nin hakları için verdiği mücadele ile tüm dünyaca tanınan merhum tıp doktoru ve siyasetçi Dr. Sadık Ahmet adına çıkarttıkları “Dr. Sadık Ahmet Fırtınası” adlı kitabı tanıttı.

BTTDD’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Keskin de, “Gençlere örnek olmamız gerekiyor. Tarihimizi onlara anlatarak, kalıcı eserler de bırakmalıyız.Bizlerde gençlerimize spor anlamında destek vermeye devam edeceğiz.Bugün Bursa sportif anlamda daha ileriye koşacaktır. ” dedi.

BTTDD Başkanı Şükrü Köse ziyaretin sonunda Süleyman Keskin’e “Dr. Sadık Ahmet Fırtınası” adlı kitabı hediye etti. Keskin, eserin başarıyla hazırlanmış olduğunu dile getirerek, kalıcı bir eser oluşturdukları için dernek yönetimine teşekkür etti.

 

 




 
 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …