Ak Parti Yıldırım’dan Derneğimize Ziyaret

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek soydaşların sorun ve görüşlerini dinledi.  AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse’yi makamında ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve BTTDD Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hüdayi Yazıcı, “Bizler yüzyıllardır birlikte aynı kaderi paylaşan kardeşleriz. Batı Trakya Türkleri’nin üzüntüsü üzüntümüz, sevinci de sevincimizdir. Bu anlamda BTTDD adına üstümüze düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi.

BTTDD’nin Bursa’daki dernekler arasında en aktif olanlardan biri olduğnunu ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazıcı, “Biz her zaman kahve zihniyeti ile yapılan derneklere karşı olmuşuzdur. BTTDD’nin gerçekten dayanışma ve dernek anlamında güzel çalışmaları oldu. Aynı zamanda Türk siyasetine ve Bursa siyasetine önemli insanlar kazandırdı. Bunun en güzel örneği de partimizden milletvekili seçilen sayın Hakan Çavuşoğlu’dur” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse ise, “Bursa’da daha önce yakaladığımız çizgiyi daha da yukarılara taşımaya gayret ediyoruz. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği olarak Bursa’daki soydaşlarımızın sıkıntılarını her alanda dile getirerek çözüm üretmeye devam ediyoruz. AK Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı’nın bize olan desteğinin daha önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur ” şeklinde konuştu.

ÇAVUŞOĞLU: “7 BİN SOYDAŞIN EMEKLİLİĞİ DE YOLDA”

Balkanlar’dan gelen soydaşların Türkiye’de geçerliliği olmayan emeklilikleri hakkında bilgi veren AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “AK Parti iktidarı ile soydaşlarımız ikamet izni kazandığı gibi çalışma izni de kazandı. Söz konusu haklar sadece bunlarla da sınırlı kalmadı. Ayrıca 35 bin soydaşımız borçlanma yolu ile emeklilik hakkı da kazandı. Şu an bekleyen ve bu hakkı kullanamayan 7 bin soydaşımızın yeniden borçlanma ile ilgili yasa teklifini de gerekli mercilere ilettim. İlerleyen günlerde bu teklifin de resmiyet kazanmasıyla  7 bin soydaşımız emekliliğine kavuşacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların sonunda BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, AK Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’ya 1 Nisan’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde tanıtımı yapılacak olan Merhum Dr. Sadık Ahmet’in Batı Trakya’daki Türk Azınlıkları için verdiği mücadeleyi anlatan “Dr. Sadık Ahmet Fırtınası…” adlı kitabı takdim etti.

 

 

BASINDA ÇIKAN HABERLER

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …