Alacahırka Mahallesi’nde Balkan Türküleri Seslendirildi

BTTDD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen kültür ve dayanışma gecesinde Batı Trakyalılar bir araya geldi.Bursa’nın Alacahırka Mahallesi’ndeki Cihan Spor Kulübü binasında düzenlenen gecede bağlamalar eşliğinde Batı Trakya yöresine özgü türküler seslendirildi. Geceye BTTDD Başkanı Sn.Şükrü Köse , Cihan Spor Kulübü Bşk.Sn.Hayri Seçkin ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Batı Trakyalı semt sakinleri katıldı.

BTTDD Başkanı Köse, Bursa’da yaşayan Batı Trakyalılar’ın kültür ve geleneklerinin korunması,ve yaşatılması için elbirliği yapılması gereğini vurguladı. Başkan Köse amaçlarının birlik,beraberlik ve huzur dolu bir yaşam olduğunu belirtti.

Başkan Köse gecede yaptığı konuşmada, “Bu akşam burada Alacahırka’lı siz çok kıymetli hemşerilerimizle birlikte olmaktan onur ve  mutluluk  duyuyorum. Batı Trakyalılar olarak birlikteliğimizin  tüm insanımızla ve her alanda kucaklaşmaya devam edeceğimize hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu vesileyle önce Spor Kulüp başkanımız sayın Hayri Bey’e   yönetimlerimize , üyelerimize ve siz çok değerli katılımcılara  çok teşekkür ediyor , iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …