Yönetim Kurulumuz Sn.Altepe’yi Ziyaret Etti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine devam ediyor. BTTDD son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Merinos’taki “Gönül Dostları” makamında ziyaret etti.BTTDD’nin çalışmaları, Bursa’nın tarihi yapısı, Bursa’da yaşayan Batı Trakyalılar’ın sorunları gibi birçok konunun konuşulduğu ziyarette,

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe BTTDD’nin çalışmalarını takip ettiğini ve her zaman Batı Trakyalılar’ın yanında olacağını belirtti. Ziyarette konuşan Altepe, Bursa’nın Türkiye’de İstanbul’dan sonra en hızlı büyüyen kent olduğunu söyledi. Balkan nüfusunun yoğunlukta olduğunu belirten Altepe, “Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti kültürüne sahip Balkan kökenli vatandaşlarımız bu kültürlerini iyi özümsemişler ve hayatlarını bu şekilde devam ettiriyorlar. Bugünkü Trakya, Bulgaristan gibi yerler Bursa’mızla iyi ilişkiler kurmuştur. Bu nedenle Balkanlar Bursa’yla özdeşleşmiştir” dedi.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ise, “BTTDD, 66 yılın verdiği tecrübesi ile kurumsallaşmasını tamamlayan bir çatı derneğidir. Merkeze bağlı olan ve şube sayısı 15’e ulaşan nadir derneklerdeniz. Batı Trakya’ya yapmış olduğunuz ziyaretler çok ses getirdi. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı size ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …