Derneğimizden Sgk İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Heyeti son olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürü İlhan Küçük’ ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan BTTDD Başkanı Köse, İlhan Küçük’e yeni görevinde başarı dileklerini ileterek, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bursa’da yaklaşık 80   bin civarında   Batı Trakya Türkü yaşadığını belirten Köse, “Bu kardeşlerimizden bir kısmının genel sağlık sigortası, askerlik borçlanması vb. gibi konularda direk kurumunuzla ilgili büyük sorunlar yaşıyor. Bu çerçevede sizinle bilgi alışverişinde bulunmak istiyoruz. Çünkü sorunların ne olduğunu bilirsek hep birlikte daha kolay çözebiliriz” dedi.

SGK Bursa İl Müdürü Sn. İlhan Küçük de, kendilerine yapılan bu ziyareti çok anlamlı bulduklarını ayrıca Batı Trakya Türkleri’nin yaşadıkları sorunları bizzat dernek yetkililerinden dinlemiş olmanın önemli olduğunu belirterek, “Bizlere aktardığınız sorunlar öyle sorunlar ki çözüldüğü zaman tüm toplumun sorunları çözülmüş olacak o yüzden bu sorunları gerçekten büyük bir sorumluluk üstlenerek aşmaya çalışıyoruz” dedi.

 

k

 

 

 


Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …