Kadın Kolları Toplantımız Yapıldı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği kadın kolları “Ana Kucağı” projesi ile üniversite öğrencilerine burs sağlamak için harekete geçti.BTTDD Kadın Kolları Genel Bşk. Hürrem Şevketoğlu, başlattıkları “Ana Kucağı” kampanyası ile 15’er kişiden gruplardan kişi başına toplanacak 10’ar TL bağışla üniversite öğrencilerine burs vereceklerini söyledi.

Şu ana kadar 150 bağışçıya ulaştıklarını belirten Şevketoğlu, “Batı Trakyalı kadınlar olarak erkeklerimizin her konuda olduğu gibi bu konuda da desteklerini bekliyoruz” dedi.

“BATI TRAKYALI ANNELER DUYARLILIKLARINI GÖSTERDİLER”

Kadın Kolları Genel Başkanı Hürrem Şevketoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren BTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, Genel Merkez Kadın Kolları’nın başlattığı bu projenin başta tüm üniversite öğrencileri, sonra da Batı Trakyalı öğrenciler için önemli olduğunu belirtti.

Batı Trakyalı kadınların daha aktif olması gerektiğini hatırlatan Köse, “Batı Trakyalı kadınlarımız başlattıkları bu proje ile deyim yerindeyse taşın altına ellerini sokmuşlardır. Batı Trakyalılık bilincinin arttırılması için ellerimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

BTTDD’nin üye profiline bakıldığında kadınların yüzde 20 gibi orana sahip olduklarını belirten Köse, kadınlardan daha fazla görev üstlenerek aktif olmalarını istedi.


 “KADINLARIMIZ BÖLGENİN YENİ LİDERLERİNİ YETİŞTİRECEK”

BTTDD Teşkilat Başkanı Ahmet Koç ise, Batı Trakya davasında “annelere” düşen görevin önemine değinirken, “Bu  dava sizlere muhtaçtır. Başarılı bir sivil toplum kuruluşu olarak siz kadınlarımızın desteği ile daha da başarılı olacağımızdan şüphemiz yoktur.  Bu yolda sizlerin başarıları derneğimizin ve bölgemizin geleceği için hayati önem taşımaktadır” şeklinde konuştu.

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …