Batı Trakyalı Gençler Bir Araya Geldi

Yeni oluşturulan gençlik kolları ilk toplantısını 11 Aralık 2011 Pazar günü saat: 15,00’de yaptı.Toplantıya Dernek Başkanımız Sn. Şükrü Köse ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden Sn.Hasip Semerci, Necmettin Kahya ve  Ali Osman Aliosman  da  katıldı.Toplantıda Gençlik Kolları Bşk. Ali Kahya ve Kadın Kolları Bşk. Sn.Sabriye Semerci de hazır bulundu.

Gençler aralarında yeni misafirlerin de bulunması nedeniyle, toplantı tanışmayla başladı. Sohbet havasında geçen toplantıda Bşk. Ali Kahya konuşmasında, selamlama ve teşekkür ettikten sonra birlik ve beraberlik halinde güzel işler yapılabileceğini ifade etti. Dernek yönetimi ve kadın kollarıyla dayanışma içersinde olacaklarını ifade etti.

Ardından Dernek Başkanımız Sn. Şükrü Köse gençleri bir arada gördüğünden onur duyduğunu söyledi.Gençlerin kendilerini iyi yetiştirip , geliştirmenin ve donanımlı olmalarının öneminden bahsederek dernek çatısı altında düzenlenen kültürel vb. yapılacak tüm etkinliklere katılmalarını istedi. Bu tür ortamların birlik ve beraberliği arttırdığı gibi dayanışmayı ve sosyal gelişmeleri de güçlendirdiğini ifade etti.

 

FOTOĞRAFLAR

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …