Batı Trakyalı Gazetecilerden Derneğimize Ziyaret

RTÜK ve BYEGM ile Bursa Valiliği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Yerel ve Bölgesel Medya Eğitim Semineri"ne   Batı Trakya’dan  katılan Birlik Gazetesi Gen.Yay.Yön .İlhan Tahsin, Radyo City sahibi Halit Halil İbram, Tele Radyo sahibi Ramadan Ömer Recepoğlu ve Millet Gazetesi Gümülcine Temsilcisi Ramadan Molla  daha sonra da şubemizi ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette, yeni  seçilmiş olan BTTDD  Başkanı Şükrü Köse ve yönetimini tebrik ederek Batı Trakya ile yapmış oldukları samimi ve gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Heyet ayrıca  sayın başkan: Köse’den dernek faaliyetleri hakkında da bilgi aldılar.

BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Köse, “Kendilerine yapılan bu teşekkür ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ifade  ederek, karşılıklı ziyaretlerle kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek  istiyoruz. Bu sebeple her zaman tüm Batı Trakyalıları kucaklayıcı olacağız. Geçmişe takılmadan geleceğe bakarak tüm Batı Trakya’lılara sahip çıkacağız” dedi.Başkan Köse, Batı Trakyalı gazetecilerin zor şartlar altında gazetecilik yaptıklarını anımsatarak, ekonomik krize  rağmen mesleklerini icra edip ziyarete katılan Batı Trakyalı gazetecileri tebrik etti.

BTTDD Başkanı Şükrü Köseyi ziyaret eden gazeteciler de kabulden ve sayın başkanın kendileriyle gün boyu birlikte olduğundan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

FOTOĞRAFLAR

 

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …