Şubemizin Bayramlaşma Töreni

Ekonomik krizle boğuşan Yunanistan’da yaşayan soydaşlara Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’ndan müjdeli haber geldi. Yunanistan’da yaşanan ekonomik ve siyasi krizden bölgede yaşayan soydaşların etkilenmemesi için iktidar olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Çavuşoğlu, “Teknokratlarımız somut adımlar atmak için çalışıyorlar. Bölgenin şartlarına en uygun ve makul programları hayata geçireceğiz” dedi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde konuşan AK Partili Vekil Çavuşoğlu, Yunanistan’da yaşayan ve ekonomik darboğazdan etkilenen soydaşlara mesaj göndererek, “Bu bölgede yaşayan soydaşlarımız için Türkiye belli fedakârlıkları elbette yapacaktır” dedi.

Soydaşların krizden asgari düzeyde etkilenmeleri için çeşitli adımlar atıldığını dile getiren Çavuşoğlu, “Teknokratlarımız somut adımlar atmak için çalışıyorlar. Bölgenin şartlarına en uygun ve makul programlara hayata geçirmek için çabalarımız var. Bölgedeki soydaşlarımızın yardımına en kısa sürede yetişeceğiz” diye konuştu.

AK Partili Vekil Hakan Çavuşoğlu, bölgedeki sorunları tespit etmek için çalışma yürüttüklerini belirterek, başta Batı Trakya Türkler Dayanışma Derneği olmak üzere bölgenin sorunlarıyla ilgilenen tüm sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü söyledi. Çavuşoğlu, her şeyin program dâhilinde ve gerçekçi olarak hayata geçirileceğinin altını çizdi.

 

“TEK VÜCUT OLARAK NİCE BAYRAMLARA”

Geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşmanın ev sahibi olan BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse ise, bayramların kardeşlik duyguların pekiştirilmesindeki önemine dikkat çekerken, “Daha nice kardeşçe ve tek vücut bayramlara girmeyi yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

“Bu ülkedeki kardeşliğe gölge düşürmek isteyenler var” diyen Köse, “Bizim neşemize ve kardeşliğimize gölge düşürmek isteyenler geçmişte de olmuştur, gelecekte de olacaktır. Yalnız bu çabalar her zaman olduğu gibi yine başarısız olacaktır” dedi.

BTTDD Bursa Şubesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine  Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerberçoğlu, İl Genel Meclisi Bşk. Nedim Akdemir ve Ak Parti Grup Bşk. Vekili Ahmet Er, Has Parti İl Bşk. Ali Mollasalih, Yıldırım Bld.Bşk.Yrd. Remzi Yeprem ve Meclis üyeleri Mustafa Doğanay, Şevki Çelik, Beytullah Ezgi, BTTDD Genel Merkez Temsilcisi Sekreter Av.Necmettin Hüseyin ve Teşkilat Bşk. Ahmet Koç , Rudep Bşk. Şuayip Toprak, ABTTF Kurucu Bşk. Cafer Alioğlu, Battam Bşk. Özkan Hüseyin, Göçtürk Federasyon Bşk. Salih Öztürk ve yönetim kurulu,  H.B.T.T.G Bşk. ve H.L.B.T.T.K.D As Bşk.Mustafa Kıray, Kosoca-Üsküp Kült. Ve Day. Dernek Bşk. Recep Gündüz ve yönetim kurulu,  R.T.K.D Bşk. Nihat Boyar, Eğrider Bşk. Ahmet Kahraman, Osmangazi Bld. Özel Kalem Md. Orhan Mollasalih, SP Yıldırım İlçe Bşk. İbrahim Özacar ve yönetim kurulu, Eski Şube Başkanları Mehmet Koca ve Nurullah Murat, B.R.G.K Yönetim Kurulu Üyesi Zülkef Yeşilbahçe, AKP Osmangazi Ynt.Krl. Üyesi Ünal Aksoy, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Lütfi Taşçı, Yıldırım Kent Konseyi Ynt. Kurulu Üyesi Yusuf Yılmaz ve birçok dernek üyesi ve davetli katıldı.

 

 

 

DİĞER FOTOĞRAFLAR

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …