Şubemiz’den Semih Pala’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Bşk. Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanlığı’na yeniden seçilen Semih Pala’yı makamında ziyaret ederek kutladılar.

Semih Pala’nın Kent Konseyi Başkanı olarak önemli çalışmalara imza attığını belirten BTTDD Bursa Şube Başkanı Köse, “Geçtiğimiz dönem Bursa Kent Konseyi olarak ses getirecek projelere imza attığı için yeniden bu göreve layık görülen Semih Pala’ya yeniden üstlendiği bu görevde başarılar diliyorum” dedi.

 

Bursa’da yaşanan gelişmelerin ülkedeki gelişmelerin yansıması olduğunu söyleyen Köse, “Bu ülke, bu kent hepimizindir. Ülkemizin gelişmişlik düzeyi artarken Bursa’mızın da gelişmişliği artıyor. Genelin yerelde yansıması şehrimiz için büyük bir kazanç. Bursa Kent Konseyi ise bu kazançların başında geliyor. Bu duruma katkı koyan herkese minnettarız” diye konuştu.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala da, BTTDD yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BTTDD’nin açık destek verdiği nadir derneklerden biri olduğunu söyledi. Pala, “Sizlerin her türlü organizasyonunuza destek olmaktan mutluluk duyarız” dedi.

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …