Şubemiz’den Depremzedeler İçin Kan Bağışı

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Van’daki depremzedeler için kan bağışında bulundu.

Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki deprem Türkiye’yi sarsarken, yardım ve kan bağışı kampanyaları da yoğunlaştı. Deprem bölgesindeki yaralıların ihtiyaçlarının karşılanması için Bursa’daki sivil toplum kuruluşları da seferber oldu. Bu amaçla Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasında, Kent Meydanı Kızılay Kan Bağışı TIR’ında, buluşan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Van’da meydana gelen depremde yaralanan vatandaşlar için kan bağışında bulundu.

Herkesin bu mücadeleye bir nebze de olsa katkıda bulunmak için çırpındığı bir ortamda, kendilerinin de kan bağışı ile yaralı depremzedelere destek olmak istediklerini belirten BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, derneğin 1 hafta boyunca bu kampanyaya destek olacağını ve her gün üyelerin Kızılay kan bağış aracına gelerek kan vereceklerini söyledi

Kampanyanın duyurusunu tüm üyelerine yaptıklarını kaydeden Köse, “Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı depremzedelerimize de acil şifalar diliyoruz. Böylesine vahim ve önemli bir olayda tüm milletimiz seferber olmuştur. Kan hayat ve can demek, Kızılay Haftası’nın da başladığı bu günde, başta STK’lar olmak üzere tüm halkımızı depremzedelere yardım etmeye davet ediyoruz” dedi.

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …