BTTDD Bursa Şb.Bşk.KÖSE:Artık Çözüm Şart

BTTDD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir’e gerçekleştirdikleri ziyarette, son zamanlarda artan terör olaylarına dikkat çekerek, “Bu işin artık bir çözüme kavuşması gerekmektedir” dedi.

BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretleri kapsamında son olarak İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir’in konuğu oldular. Ziyaretin gündemi son olarak 26 şehit verilen Hakkâri Çukurca saldırısı ve artan terör olayları oldu. BTTDD Bursa Şube Başkanı Köse, onlarca eve ateş düşüren bu hain saldırıların artık son bulması gerektiğini ve bunun için ne gerekiyorsa uygulamaya konulmasının şart olduğunu söyledi. Köse şehitlere Allah’tan rahmet dilerken şehit yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Şener ise terörün dış mihraklar tarafından desteklendiğini söyleyerek, “Terör ile yıllardır mücadele ediyoruz. Bu belanın başımızdan defedilmesi için neler yapılması gerekiyorsa biran önce yapılmalı. Bu lanet olası terörün arkasında hangi kirli dış mihrakların olduğu aşikâr. Bizlerin bunları yinelemesine gerek yoktur” dedi.

Akdemir, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının başı sağ olsun derken, herkesi aklıselim davranmaya davet etti.

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …