Dernek Yöneticilerimizden Sn.Çelenk’e Ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Köse, Yıldırım Kent Konseyi yeni Başkanı Çelenk’i ziyaret etti.

Yıldırım Kent Konseyi yeni başkanı Arif Çelenk hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bursa Kent Konseyi’nden sonra Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri de Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Gelen tebriklerden çok memnun olduğunu ve tebrik eden etmeyen herkese teşekkür ettiğini dile getiren Çelenk, “Bursa’nın Yıldırım ilçesi için güzel projeler yapacağız” dedi.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Köse, “Yıldırım Kent Konseyi’nin yeni yönetimine ve üyelerine başarılar diledikten sonra kent konseylerinin önemine vurgu yaparak , kent konseyleri gönüllülük esasına dayalı çalışıyor. Bundan olsa gerek başarılı projelere imza atılıyor. Güzel projelerde bizde yer almak istediğimizden Yıldırım Kent Konseyi’nin yapacağı projelerde yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …