Dernek Yöneticilerimizden Has Parti’ye Ziyaret

B.T.T.D.D. Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Has Parti Bursa İl Başkanlığı’na seçilen ve aynı zamanda BTTDD üyesi olan Ali Mollasalih’i makamında ziyaret etti.

Bir Batı Trakyalı’nın daha önemli bir göreve gelmesinden dolayı memnun olduklarını dile getiren BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, şöyle konuştu:

 “Ali Mollasalih, Yıldırım ilçe başkanı iken yaptığı önemli işleri şimdi Bursa ve ülkemiz için de yapacağına inanıyorum. Hem şahsını hem Has Parti’yi tebrik ediyorum. Ayrıca iki milletvekili, belediye başkanları ve il başkanları çıkarmış bir dernek olarak da kendisiyle gurur duyuyoruz. Böyle önemli mevkilere gelmiş dernek üyelerimizle sesimizi çok daha iyi duyurabileceğimize ve kendimizi daha iyi tanıtabileceğimize inanıyorum. Böylece şu anda 3 binler civarında olan üye sayımızı da daha yukarı çekebileceğiz.”

YENİ BİR SİYASİ ANLAYIŞLA HAREKET EDİYORUZ

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’ne kendisinin de hala üyesi olduğunu ve Bursa’daki Batı Trakyalılar’ın sorunlarıyla da yakından ilgilenmeye devam edeceklerini belirten Has Parti Bursa İl Başkanı Ali Mollasalih, Has Parti olarak yeni bir siyasi anlayışla hareket ettiklerini söyledi.

Mollasalih, “Biz siyaseti yeniden inşa etmek istiyoruz. Buna yönelikte 3 T dediğimiz, ‘Tenkit, teklif ve takdir’ yöntemi devreye sokacağız. Has Parti’nin anlayışına göre muhalif olmak sadece ne söylenirse karşı durmak değildir. Bizler muhalif olmanın yardım etmek olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …