Osmangazi Belediyesi’ne Ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nin yeni yönetimi ilk ziyaretini Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar’a yaptı.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi başkanlığını AK Parti Bursa Milletvekili Av. Hakan Çavuşoğlu’ndan devralan Şükrü Köse, yeni yönetimle birlikte ilk ziyaretlerini BTDD eski şube başkanlarından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kurumsallaşmanın kaliteli hizmetin ilk şartı olduğunu ifade eden BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, “Üyelerimize daha iyi hizmet etmek için geçmiş yönetimlerin yaptığı çalışmalara katkı koyarak kurumsallaşma çalışmalarımıza hız verdik” dedi. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, yeni yönetim olarak Osmangazi Belediyesi’nin yürüteceği sosyal projelerde yer almak istediklerini açıkladı.

Şükrü Köse ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, BTTDD’nin ilk ziyaretlerini kendilerine yapmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Halkın gösterdiği  teveccüh ve hizmet aşkı ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi sınırlarında mevcut 107 mahalleye tek tek gidilerek, sorunları yerlerinde dinledik. Bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapıyor, halkımızı mağdur etmiyoruz” diye konuştu.

Yapılaşma konusunda Bursa’nın en tercih edilir ilçelerinden birinin Osmangazi olduğunu ve müteahhitlerin bu konuda birbirleriyle yarıştıklarını dile getiren Başkan Mustafa Dündar, bu güne kadar ihalelerdeki kırımlardan belediyenin 45 milyon TL kâr elde ettiğini açıkladı. Teknolojik belediyecilik konusunda da Osmangazi’nin büyük atılımlar gerçekleştirdiğini söyleyen Dündar, “Teknoloji’yi iyi kullanmaya çalışıyoruz. Bu konuda birçok örnek faaliyetlerimiz mevcut. 7/24 hizmet verecek olan çağrı merkezimiz buna en güncel örnektir” dedi.

 

 

 

 

Daha Fazla İlgili Makale Yükleyin
Daha Çok Yükle admin
Daha Fazla Yük Haberler

İlginizi Çekebilir

İSKEÇE MUZAFFER SALİHOĞLU AZINLIK ORTAOKULU VE LİSESİ MÜTEVELLİ HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’ Nİ MİSAFİR ETTİK

Batı Trakya’ da zorlu ve baskılar altında geçen 2018-2019 öğretim dönemini başarılı …